Marijana Sumpor i Tihomir Milovac u ime Nezavisne liste Zagreb o anketi i podršci Tomaševiću

Poštovani sugrađani, drage Zagrepčanke i Zagrepčani, ne kaneći Vam odveć narušavati ugodne obiteljske blagdanske trenutke dnevno političkom tematikom, iz respekta naspram svih privrženika poboljšavanja i uljepšavanja Zagreba, glavnog grada Republike Hrvatske, kratko objavljujemo:

– Kao jedna od 4 stranke naručiteljice istraživanja javnog raspoloženja i ispitivanja momentalnih afiniteta građanki i građana za izbore 16. svibnja sljedeće 2021. godine, i kao sudionica svih faza pregovora oporbenih stranaka od centra lijevo, mi kao Nezavisna lista Zagreb potvrđujemo našu neuzdrmanu naklonost preobrazbi Zagreba u otvoren, razdragan i moderan urbani prostor. Tim povodom i radosno široj javnosti prenosimo simpatije toj ideji brojnih zagrebačkih nezavisnih listi s vrijednim anonimnim ali srčanim i smionim aktivistima.

Kako trenutačno stoje stvari, vrlo smo blizu kreativnog i uzbudljivog dogovora na podlozi krajnjeg međusobnog povjerenja, ravnopravnosti i odanosti zajedničkim snovima s grupacijom Možemo! okupljene oko saborskog i gradskog zastupnika Tomislava Tomaševića. Svim sudionicima izborne utrke javljamo da smo raspoloženi za fair play nadmetanje s utakmicom u programima i vrijednostima kandidata a ne u zakulisnim igrama, podlostima i nasilju bilo kakvog tipa.

Ovom prilikom, svim Zagrepčankama i Zagrepčanima, kao i svim građanima Republike Hrvatske, želimo sretan Božić i svako dobro na obiteljskom, privatnom, profesionalnom i društvenom planu u slijedećoj 2021., godini velikih nadahnuća, promjena i uzleta.

S poštovanjem,

Nezavisna lista Zagreb